Skip to main content

Seks wordt uitstekend als je een sterke band voelt met de partner. 48% van de mannen en 39% van de vrouwen beweert dat liefde de belangrijkste factor is voor gelukkige seks. Met een partner waaraan ze warme gevoelens voeden, wordt seks beter omdat je een comfortabele ontspannen sfeer van wederzijds vertrouwen komt.

2. Communicatie is de belangrijkste component

Als seks niet bij iemand van je past, de meest effectieve manier om alles te repareren – zeg erover. Voel je niet vrij om te zeggen: “Het werkt niet met mij”, vertel me wat je maakt, kamagra nederland laat hem hetzelfde doen. Als het gesprek op een positieve manier passeert, wordt alles veel beter.

3. Verscheidenheid nuttig

Als er elke dag hetzelfde is, verveelt het zich. Met seks gebeurt hetzelfde. Veel mensen houden op met seks omdat hij monotoon en saai werd. Je kunt beginnen met kleine: verander de kamers, met een ander seks, krijg een seksspeeltje. En dan trekt degene de andere.

4. Overschat geen verwachtingen

Zeldzame paren zijn elke keer bij uitstekende seks. In de regel zijn er succesvolle handelingen, medium en die die niet willen onthouden.

5. Gebruik speelgoed

Het idee dat een vrouw een orgasme kan krijgen is vaginaal – een van de belangrijkste (en onaangename) mythen over seks. Volgens de statistieken hebben 7 van de 10 vrouwen clitorale stimulatie nodig, velen nodig iets anders, en slechts 4% verklaart alleen in vaginale penetratie op het orgasme

!

Dus de aanwezigheid van seksspeeltjes kan de kans op succes aanzienlijk verhogen. Dit is een geweldige manier om de clitoris te stimuleren en de kans op orgasme te vergroten.

6. Vergeet de kussen niet

Velen zijn het belang van kusjes, en dit is een geweldige manier om wederzijds contact op te zetten en op Prelude te beginnen. Het is niet belangrijk hoe te kussen, het feit is belangrijk!

7. Gebruik smeermiddel

Smeermiddel verbetert vaak seks. Het feit dat hij niet nodig is, is – ook mythe. Smering vermindert onaangename gevoelens en helpt nieuwe sensaties te krijgen. Het is ook erg handig bij het gebruik van seksspeeltjes.

Leave a Reply